A & S
100% ChetouiAcai
TorkadAmfissa
Alltid med kärnaAnanas
OsötadAprikos
TorkadeArbequina
Alltid med kärnaArgan olja
100%Avocado olja
100%Balsamvinäger
EkologiskBanderillas ”Gildas”
Sardell,oliv,chili -spettBärmix
TorkadBjörnbär
OsötadBlåbär
TorkadCapirete 20years
Soleralagrad Sherry vinägerCashew
Kakao & SockerCashew
BarbequeCashew
ChiliCashew
Torrostad, lättsaltadCashew
NaturellCashew smör
100%Cashew-mix
Salt, kakao, barbeque, chiliCeliné
Alltid med kärnaCerginola
Alltid med kärnaChiafrön
EkologiskChips de Madrid
SjögräsChips de Madrid
Salt & PepparSuperbon Peppar & Salt Chips från Madrid är skapad efter ett unikt recept som framhäver peppar och dess smak.
Läckra chips att njuta av för två!
Chips de Madrid
TryffelSuperbon uppfinner på nytt Tryffel Chips genom att sätta uttorkad svart sommartryffel i hjärtat av dess recept. Ett unikt och gott recept att njuta av varje dag på året!
Chips de Madrid
Chili PepparChips de Madrid
Kreta ÖrterThe Superbon chips with salt and Cretan herbs are this summer's Superbon recipe! A unique recipe with 20 Mediterranean herbs (dill, rosemary, thyme, salt, etc.) that improve the quality of Superbon Chips.
Delicious chips to enjoy for two!
Chupadedos
Finger-lickin goodCornicabra
Alltid med kärnaCrema di balsamico
Trögflytande balsamvinägerCrema di balsamico m. Honung
Trögflytande balsamvinäger smaksatt med honungDadlar
Torkade m. kärnaDubai Choklad
Pistagekräm med Kadayif och chokladSmaka skillnaden: Dubai Choklad från Elit! Krispigt, krispigt kadayif möter noggrant utvalda pistagenötter genom Elit Choklads mästerskap. Denna unika kombination erbjuder en magnifik smakupplevelse där traditionella smaker blandas med en modern tolkning. Kadayifs krispighet, pistagenötternas rika arom och Elit Choklads touch i Dubai Choklad erbjuder en oförglömlig smakupplevelse med varje tugga! Prova nu och smaka skillnaden!
Empeltre
Alltid med kärnaEthos
CobrancosaEthos
GalegaEthos
CordovilFaçon Grèce
UrkärnadFavorit Mixen
Sött och saltFikon
TorkadeFikon
SoltorkadeFrukt mix
TorkadGaeta
Alltid med kärnaGiarraffa
SicilienGojibär
NaturellGolden Jumbo
RussinGordal
Alltid med kärnaGrekisk oregano
EkologiskGrekisk rosmarin
EkologiskGrekisk timjan
EkologiskGrillade oliver
KärnfriaHallon
OsötadHälsomix
NaturellaHampafrö olja
100%Hasselnöt
TorrostadHasselnöt olja
100%Hasselnöt olja
100%Hasselnöt smör
100%Hasselnötter Piemonte
RostadeHasselnötter Piemonte
RåaHonungsked
Oliv-träIngefära
SyltadIngefära
OsötadJordgubb
OsötadJordgubbe
TorkadJurelitos Aliñados
Inlagd makrillKalamata
Alltid med kärnaKalamata
StenpressadKanderade mandlar
Egen-rostadeKapris
KRAV & EkologiskKiwi
OsötadKokos olja
100%Kokosflingor
TorrrostadKonserverad Bläckfisk
Pulpo al AjilloKonserverad Bläckfisk
Pulpo al AjilloKonserverad Blåmussla
Huevas de CaballaKonserverad Blåmussla
Mejillones en EscabecheKonserverad Knivmussla
Huevas de CaballaKonserverad Knivmussla
Navajas al NaturalKonserverad Makrill
Filetes de Caballa del surKonserverad Makrills rom
Huevas de CaballaKonserverad Makrills rom
Huevas de CaballaKonserverad Marulks lever
Hígado de RapeKonserverad svart tryffel
Maison Truffes HenrasKonserverad Tonfisk rygg
Bonito del Norte EncebolladoKonserverad Torsk rygg
Bacalao en Aceite de Oliva Virgen ExtraKonseverad Tonfisk mage
Ventresca de AtúnKonseverad vit tonfisk
Ventresca de AtúnKoroneiki
Alltid med kärnaKörsbär
TorkadL’estronell
ArbequinaLaguerta mandel
Med salt och pimentonLax rillettes
Rillettes de saumonLeccino
Alltid med kärnaLes Niçois
Grön TapenadeLes Niçois
Svart TapenadeLes Niçois
KronärtskrämLinfröolja
EkologiskLion’s Mane
SuprêmeLoulibo Aglandau
100% AglandauLucques
Alltid med kärnaMaftoul
Palestinsk couscousMaftoul, eller palestinsk couscous som den också kallas, är en ingrediens i traditionell palestinska matlagning. Couscous kommer ursprungligen från det marockanska köket och togs till Palestina av marockanska immigranter, där den sen modifierades och döptes till maftoul. Tillverkningen av maftoul kan kallas ett mathantverk, där en kärna av en mörkare vetesort rullas för hand tills den fått rätt storlek och form. Efter själva tillverkningen ångkokas maftoulen och torkas, för att sedan torkas ytterligare en gång, i solen, under ett skyddande tak. Den maftoul Jord och Frihet importerar producerades ursprungligen av kvinnor i Gaza. Efter den israeliska blockaden av landremsan flyttades produktionen till ett kvinnokooperativ i Jeriko på Västbanken. Arbetet i kooperativet, som startades av PARC/Al-Reef Fair Trade, ger många kvinnor i trakten – ett av Västbankens fattigaste områden – möjlighet till en inkomst. Det stärker också kvinnornas självständighet. Hösten 2019 blev Al Reefs maftoul ekologiskt certifierad.
Makadamia olja
100%Makadamia smör
100%Makadamian
Torrostad, lättsaltadMakadamian
NaturellMakrill rillettes
Rillettes de MaquereauMammouth
Med kärnaMammouth fylld m. fetaost
UrkärnadMammouth fylld m. piri piri
UrkärnadMandel
Torrostad, lättsaltadMandel
NaturellMandel
HonugsrostadMandel & Kokos smör
SmoothMandel olja
100%Mandel olja
100%Mandlar
RöktaMango
OsötadManzanilla
Alltid med kärnaMarcona mandlar
Kryddrostad och saltadMarcona mandlar
Rostad och saltadMedjoul-Dadlar
Torkade m. kärnaMedjouldadlar, dadlarnas Rolls Royce, är stora, mjuka och saftiga och räknas som de finaste i världen. De äts av alla och älskas för sitt höga näringsvärde, låga fetthalt och naturliga mineraler. Inte minst äts de traditionellt av muslimer i samband med Iftar, måltiden som bryter fastan under Ramadan. I Al Reefs fabrik i Jeriko kvalitetssäkras och förpackas dadlarna. För att en Medjoulpalm ska generera bra frukt krävs mycket arbete. Först från åtta års ålder bär träden frukt och pollineringen, ett av de mest kritiska momenten i odlingen, sköts manuellt eller semimanuellt. Det krävande arbetet med pollinering upprepas sedan flera gånger för varje träd och kan bara göras under särskilda väder- och temperaturförhållanden. Varje träd kräver sin egen behandling, både vad det gäller beskärning och pollinering, och allt måste göras med fingertoppskänsla. Jord & Frihet importerar en begränsad mängd dadlar varje år. Leveransen görs under våren. För att vara säker på att få din beställning bör du göra den i god tid.
Mellow Chocolate
Sea salt - KattegatMellow Chocolate
Coconut milkMellow Chocolate
Hazelnut - PiedmontMellow Chocolate
Olive oilMelon
TorkadMelon
OsötadMeraki
FruktigMinerva
KlassikernMoscatel 12years
Lagrad vinäger pressad på MuscatNaturell Mix
NaturelltNicoise-Coquillos
Alltid med kärnaNoceralla (Sicilianska)
Alltid med kärnaNyons
A.O.POliver fyllda med sardeller
La EspañolaOro Del Desierto
Limited edition Novello 1/10Oro Del Desierto
HojiblancaOro Del Desierto
ArbequinaOro Del Desierto
PicualOro Del Desierto
CoupageOrtiz Boquerones en aceite de oliva
EkologiskÖrtmal
Oliv-träOsötad frukt mix
OsötadPalestina
EkologiskPapaya
OsötadParanöt
NaturellPäron
OsötadPassionsfrukt
TorkadPecan
NaturellPecan smör
100%Pedro Ximenez 25years
Lagrad vinäger pressad på Pedro XimenezPersika
OsötadPhysalis
OsötadPicholines
Alltid med kärnaPilinöt
Långkokad med saltPilinöt
Långkokad med kokosPilinöt
Långkokad med rå kakaoPinjenöt smör
100%Pistage med skal
Torrostad, lättsaltadPistage olja
100%Pistage olja
100%Pistage smör
100%Pumpa olja
100%Pumpafrön
EkologiskPumpafröolja
PremiumRökt öring rillettes
Rillettes de truite fuméeRomeu
EkologiskRostad Majs
Spröda och saltadeSaltad Mix
SaltSaltskopa
Oliv-träSardin rillettes
Rillettes de sardinesSardiner
Hela fileérSascha Inchi
Torrostad, lättsaltadSesam olja
100%Sesam olja
100%Shiitake
SuprêmeSkål
Oliv-träSkalad Pistage
Naturell, handskaladSkärbräda
Oliv-träSmörkniv
Oliv-träSobrasada de Mallorca IGP
Bredbar paprikakryddad korvSobrasada är en bredbar korv som är traditionell på Balearerna och specifikt från Mallorca. Den är tillverkad av fläskkött och är kryddad med salt, peppar och paprika. Oftast än den stoppad i naturskinn och får där mogna långsamt. Mallorqinerna äter den tillsammans med bröd, rå som den är eller lätt grillad. Lagringstiden är mellan en och åtta månader beroende på storlek. Namnet Sobrasada kommer från det italienska ordet sopressa, vilket betyder ungefär krossad eller mald. Sobrasada de Mallorca IGP 150 g På Mallorca tillverkas denna korv som varit ursprungsmärkt av EU sedan 1996. Ursprungsmärkningen garanterar att produkten är gjord endast på 30-60% magert fläskkött, 40-60% bacon/sida, 2% salt, 4-7% paprikapulver samt peppar och andra kryddor efter producentens eget huvud (oregano, rosmarin, timjan). Denna variant görs på alla typer av fläskkött. Ju mer fett sobrasada innehåller desto mer paprikapulver brukar man krydda med. Färgen är naturligt röd och kommer från paprikan, då ursprungsmärkningen förbjuder användningen av färgämnen.