FAQ

Vid beställning får du ett mail med ett försändelse-id från Postnord, som kan användas för att spåra paketet på Postnords hemsida. Om du inte har fått paketet efter det leveransdatum som anges i ditt bekräftelsemejl, vänligen kontakta oss på info@zeytoon.se så hjälper vi dig. 

Följande leveranstider gäller:

Postnord: 1-3 dagar.

SEK (svensk krona) inom Sverige.

Vi accepterar kortbetalning genom iZettle (Visa, Mastercard & AMEX) samt Paypal och Klarna.

Vill du hellre betala med Swish? Kontakta oss via mail: info@zeytoon.se så hjälper vi dig.

Då vi säljer livsmedel har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda retur eller byte av köpta varor.  

 

Har varan däremot skadats under transporten, eller om du har andra synpunkter på produkterna, ber vi dig höra av dig till oss. Kontakta info@zeytoon.se inom en vecka efter att ordern kommit fram och ange ditt ordernummer i mailet.

 

Vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd och uppskattar alltid återkoppling från våra kunder!

Vi använder kryptering via Secure Socket Layer (SSL) för att skydda din kreditkortsinformation. Innan du betalar dina varor kan du kontrollera att din uppkoppling till vår server är säker genom att titta i det nedre högra hörnet av websidan. Om du ser ett hänglås eller en nyckel betyder det att all kommunikation mellan din dator och vår server är krypterad och därmed säker.

Vi tar integritetsskydd på största allvar och lämnar aldrig ut ditt namn, din mailadress eller någon annan information om dig till tredje part.

Det enklaste och kortaste svaret är att vi inte rekommenderar det. Våra leverantörer hanterar jordnötter och det kan därför finnas spår av jordnötter i våra produkter.

Det går förstås bra! Kontakta oss på info@zeytoon.se så hittar vi en bra lösning utifrån dina behov.

Ja, du som är företagare kan registrera dig som återförsäljare. Om ditt företag godkänns kan du köpa i parti till ett förmånligare pris. Kontakta oss på info@zeytoon.se för mer information.

Vi uppskattar er feedback och vill alltid anpassa vårt sortiment efter våra kunders önskemål. Skicka din förfrågan till info@zeytoon.se så tittar vi på vilka möjligheter som finns. 

Självklart kan du känna dig trygg med oss! Vår integritetspolicy följer våra leverantörers, iZettle och 

Selz, riktlinjer. Du hittar vår integritetspolicy här.

 

Juridiskt namn:

Zeytoon i Göteborg AB
Organisationsnummer: 556877-6883

Besöksadress:

Zeytoon Delikatesser
Stora Saluhallen 7-8
411 17 Göteborg