"Fri frakt vid köp över 800:-"

"Fri frakt vid köp över 800:-"

  • Hem
  • Butik
  • Om oss
  • Kontakta oss
zeytoon.se zeytoon.se
0 items / 0,00 kr
Meny
zeytoon.se zeytoon.se
0 items / 0,00 kr

Click to enlarge
HomeOliver Arbequina
Previous product
Noceralla (Sicilianska) Fr: 79,00 kr
Back to products
Next product
Amfissa Fr: 79,00 kr

Arbequina

Alltid med kärna

Fr: 79,00 kr

Arbequina är en oliv som främst används till olivoljeproduktion men är också uppskattad som bordsoliv. Arbequinaoliverna är fruktiga och friska i smaken med toner av mandel. Dessa är naturligt fermenterade i salt och vatten för att bevara olivernas naturliga färg och arom.

Clear
Jämför
Category: Oliver
Share
Facebook Twitter Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp
  • Description
  • Additional information
  • Reviews (0)
  • FRAKT
Description

Innehåll

Naturella oliver i saltlake

Ursprung

Spanien

Additional information
Storlek

250g, 500g, 1kg

För ytterligare information om näringsvärden och dylikt så ber vi er att kontakta oss så skickar vi det på förfrågan.
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arbequina” Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FRAKT

Ordrar inom Göteborgsområdet skickas med cykelbud för hållbar och smidig leverans. I övriga Sverige skickas ordrar med DHL.

Eftersom vi säljer färskvaror skickar vi endast ordrar en gång i veckan (tisdagar), för att säkerställa att produkterna är färska vid leverans.

Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. För att säkerställa att du har dina godsaker till helgen rekommenderar vi därför att du lägger din order tisdag. 

Vi erbjuder fri frakt när du handlar för minst 800 SEK. I övriga fall kostar frakten 99 SEK.

Related products

Jämför
Stänga

Picholines

Alltid med kärna
Fr: 99,00 kr
Picholineoliven utmärker sig för sin ljusa gröna färg, som den får genom att plockas tidigt i skörden och endast kureras i saltvatten i 3 veckor. Picholine har en frisk och krispig textur som gör det lätt att lossna från kärnan. Smaken är mild och fyllig med balanserad släta i avslutet. Formen är och avsmalnande till en spets på undersidan.
Select options
Quick view
Jämför
Stänga

Mammouth

Med kärna
Fr: 79,00 kr
Mammoutholiven kommer från Halkidiki, som är kända för sina stora gröna oliver. Är storasyskon till Queenoliver – skillnaden är att Queenoliven är mindre och inte växer i Halkidiki. Mammouth har en härligt köttig och salt karaktär. Perfekt att ha i sallader eller bara mumsa som snacks en varm sommardag!
Select options
Quick view
Jämför
Stänga

Manzanilla

Alltid med kärna
Fr: 79,00 kr
Manzanilla är en liten olivsort som är söt och fruktig i smaken. Den växer främst i området Caceres i västra Spanien och är troligtvis landets mest kända olivsort.
Select options
Quick view
Jämför
Stänga

Façon Grèce

Urkärnad
Fr: 79,00 kr
En fransk variant på en beldioliv. Den soltorkas först, för att sedan lagras med olivolja, salt och muscatvinäger. Façon Grèce har en fruktig, salt karaktär. Perfekt att använda till pizza och pasta!
Select options
Quick view
Jämför
Stänga

Giarraffa

Sicilien
Fr: 79,00 kr
Giarraffa oliven är från Sicilien och är egentligen en övermogen Noceralla oliv. Oliven hänger kvar på träden tills den genomgår en naturlig oxidationsprocess Denna stora fasta köttiga oliv är fruktig och mild i sältan. Ett måste för olivälskaren som uppskattar köttiga knapriga oliver.
Select options
Quick view
Jämför
Stänga

Ungsbakad Thassos

Alltid med kärna
Fr: 79,00 kr
Kommer från ön Thassos, en grekisk ö i norra Egeiska havet. Handplockas en efter en när oliven är övermogna och läggs i salt. Saltet sköljs sedan bort med olivolja för att ”tvätta” oliverna rena från saltet. Lite avancerade i smaken, med mycket köttighet och sälta. Perfekt att ha i sallader eller bara mumsa som snacks en varm sommardag.
Select options
Quick view
Sold out
Jämför
Stänga

Nicoise-Coquillos

Alltid med kärna
Fr: 79,00 kr
Nicoise-Coquillos kommer från Cote d’Azur på franska rivieran. Den ligger i saltlake och lagerblad i 6 månader innan den kan avnjutas. Nicoise-Coquillos handplockas, eftersom olivernas kött är känsligt och annars riskerar att ta skada. Oliverna skördas på senhösten, under november-december, då de är som godast. Denna sort har större kärna med mindre köttighet och en mjölig konstisens med en rökigare karaktär. Underbar att äta med blåmögelostar och ett kraftigare rött vin.
Select options
Quick view
131
Jämför
Stänga

Cornicabra

Alltid med kärna
Fr: 79,00 kr
Cornicabra är främst en viktig oliv inom oljeproduktionen men är också populär som bordsoliv. Oliven odlas främst i centrala Spanien kring Madrid, Toledo och Ciudad Real men även nere i Andalucien. Dessa oliver skördas vid ganska hög mognad och får därför en stor variation i färgen som skiftar från rosa till lila. Cornicabra har en intensiv smak med krispig textur som gör det lätt att kärna ur den. Formen är oval och avsmalnande till en spets på undersidan varifrån namnet, som fritt översatt betyder gethorn, kommer.
Select options
Quick view
zeytoon-logo-white

Kontaka Oss

Om Oss

FAQ

Instagram
ZEYTOON.SE 2020, Alla rättigheter förbehållna.

Varukorg

Stänga
  • Meny
  • Categories
  • Hem
  • Butik
  • Om oss
  • Kontakta oss
  • Hem
  • Butik
  • Om oss
  • Kontakta oss
Scroll To Top

PRENUMERERA

Vill du veta först när nytt kommer?

20% unik rabattkod som bonus

Instagram
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.Ok