TOP CATEGORIES
SALE PRODUCTS
A & S
100% Chetoui
219,00 kr
Smakprofil
En delikat olivolja med karaktär. Den har fruktiga aromer av medelhög intensitet. Årets skörd känns extra grön, med inslag av vilda blommor, aromatiska örter så som mynta och rosmarin samt röda frukter. Toner av kronärtskocka ger en mjuk känsla. Pepprig bak i gommen, fruktig och aningen bitter i utmärkt balans.
Beskrivning
Ekologiska Extra Jungfruolivolja av hög kvalitet som utvunnits direkt ur CHETOUI oliven och uteslutande genom mekaniska processer. Oliverna är exklusivt odlade på systrarna Afet & Selimas gård, Domaine Ben Hamouda.
CHETOUI olivoljan har visat sig vara extra nyttig och hyllas av många i världen, bland annat av japanerna, som ett helt naturligt livselixir.
Oliverna har skördats tidigt på säsongen, från sista veckan i oktober till första veckan i november.
Det är då som oljan får högst halter av polyfenoler. Olivoljan har en kort och angenäm besk smak och en pepprighet som är ett bevis på förekomsten av dessa polyfenoler.
Chetoui olivlunden består idag av 1 500 träd och ligger inbäddat i hjärtat av familjens vete och grönsaksfält. Ett typiskt landskap för norra Tunisien. Afet & Selimas familj är bönder sedan 5 generationer där ekologisk odling alltid varit det självklara och enda tänkbara alternativet. En rik biologisk mångfald i och runt de jordar som odlas ger dessutom stabilare ekosystem och minskar risken för angrepp. Med fler pollinerande insekter, inte minst bin, kan biologisk mångfald i sig bidra till större skördar.
Systrarna Afet & Selima är stolta över sin ”Gran Cru” Chetoui olivolja, ekologiskt producerad under sitt eget varumärke A&S. Den är framställd genom kallpressning i den egna kvarnen mitt på gården. Under icke industriella förutsättningar är oliverna plockade för hand och krossade inom bara några timmar, utan att behöva lagras eller transporteras från gården. Detta är en av många viktiga faktorer för att få en olivolja av högsta kvalitet.
Deras A&S CHETOUI har rönt stora framgångar och är internationellt hyllad på de prestigefyllda olivoljetävlingarna i London och New York.
En hälsning från våra odlare Afet & Selima:
Use our fragrant A&S Chetoui as a seasoning at the table, just before you eat. It is perfect to drizzle on:
- Grilled meat
- Grilled fish
- Tasty soups
- Tasty stews
- For desserts
Dare to try new combinations such as olive oil in baking and for desserts, drizzling the oil on really nice vanilla ice cream is a new exciting taste experience.
Amfissa
Alltid med kärna
Fr: 79,00 kr
Amfissa kommer från Delphi i Grekland. Denna sort är mjuk och fruktig, nästan som en vindruva. Jämfört med en klassisk kalamata är Amfissa ofta ett något trevligare alternativ. Oliverna har ätits i flera hundra år, och sägs ha kultiverats av grekerna redan under antiken.
Ananas
Osötad
Fr: 79,00 kr
Vår torkade ekologiska ananas odlas utan bekämpningsmedel och kemikalier, och innehåller varken tillsatser eller sötningsmedel. De söta ananasskivorna är en utmärkt källa till fibrer, enzymer och antioxidanter och ger en riktig hälsoboost!
Aprikos
Torkade
Fr: 49,00 kr
Våra jumbo-torkade aprikoser är lena och fruktiga i smak tack vare sin storlek. Vi köper den största graderade aprikosstorleken som finns på marknaden - det är storlek 0 för alla aprikosfinsmakare där ute! Och större aprikoser som den här sorten brukar vara sötare och läckra än mindre. Dessa saftiga torkade frukter är fylliga, fuktiga och klara. Vi kunde inte begära mer av dessa perfekta torkade aprikoser.
Arbequina
Alltid med kärna
Fr: 79,00 kr
Arbequina är en oliv som främst används till olivoljeproduktion men är också uppskattad som bordsoliv. Arbequinaoliverna är fruktiga och friska i smaken med toner av mandel. Dessa är naturligt fermenterade i salt och vatten för att bevara olivernas naturliga färg och arom.
SPECIAL OFFER
New
- New
- FEATURED
- TOP SELLERS
Grekisk oregano
Ekologisk
49,00 kr
Det är omöjligt att föreställa sig medelhavsköket utan oregano. DELINIO bergsoregano odlas nära Elassona: nära på gudarnas berg, Olympia, är perfekt för det. Dess arom är intensiv, och ofta räcker en liten mängd för att förhöja rätter som pasta eller pizza. Oregano är även perfekt till fetaost (glöm inte olivolja!) eller till kassler. Och du kan också använda det som te; bara ge det ett försök!
Grekisk rosmarin
Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska rosmarin kommer från Othrisbergen i centrala Grekland. Där samlas den för hand. Den är idealisk för alla potatisrätter och för marinader för kött eller grönsaker. Den är, som alla våra örter, väldigt aromatisk och förfinar rätter på ett elegant sätt.
Grekisk timjan
Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska timjan, liksom vår oregano, odlas i Olympus-bergets halvkullar. Under idealiska klimatförhållanden får den sin unika arom - naturligtvis utan användning av bekämpningsmedel. En krydda som förädlar många rätter, som grytor och soppor, sommarrätter som ratatouille eller marinader. En bit fetaost, rikligt med olivolja, strö över lite timjan och du transporteras till den grekiska sommaren.
Rökt öring rillettes
Rillettes de truite fumée
79,00 kr
För att respektera öringens naturliga smaker har pappa Eugènes recept förblivit enkelt: rökt öring direkt i våra verkstäder, garnerat med citron, grädde och lite senap. Öringrilletter som avslöjar sin karaktär! Att avnjutas som förrätt eller aperitif. Ett traditionellt recept direkt från konservfabriken.
Lax rillettes
Rillettes de saumon
79,00 kr
Våra färska lax och rökta laxrillettes är läckra samtidigt som de är lätta. Njut av dessa laxrilletter på rostat bröd som aperitif, eller som förrätt, tillsammans med en lätt vinägerad sallad och rostat bröd... Ett traditionellt recept som säljs direkt från konservfabriken.
Sardin rillettes
Rillettes de sardines
79,00 kr
Fader Eugène erbjuder dig det bästa av sitt Bretagne: sardiner fångade vid Bretagnes kust! Sardinrilletterna är delikat salta och har en krämig konsistens. Våra sardiner är idealiska på rostat bröd. Dessa små fiskar med karaktär och stark smak kommer att glädja smaklökarna hos kräsna gourmeter. Våra sardinrilletter är beredda enligt autentiskt kunnande. Ett traditionellt recept direkt från producenten.
Load previous products
Load next products

MOST POPULAR
Cum cubilia ac fringilla lorem
quis himenaeos velit.
quis himenaeos velit.
1.
Home Delivery.
The European languages.
2.
Order As a Gift.
Donec odio etiam sceles.
3.
High Quality.
Curabitur hac hac maece.
4.
Buy With Joy.
Ullamcorper magna nec.
FOR TRAVELERS
New
- New
- FEATURED
- TOP SELLERS
Grekisk oregano
Ekologisk
49,00 kr
Det är omöjligt att föreställa sig medelhavsköket utan oregano. DELINIO bergsoregano odlas nära Elassona: nära på gudarnas berg, Olympia, är perfekt för det. Dess arom är intensiv, och ofta räcker en liten mängd för att förhöja rätter som pasta eller pizza. Oregano är även perfekt till fetaost (glöm inte olivolja!) eller till kassler. Och du kan också använda det som te; bara ge det ett försök!
Grekisk rosmarin
Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska rosmarin kommer från Othrisbergen i centrala Grekland. Där samlas den för hand. Den är idealisk för alla potatisrätter och för marinader för kött eller grönsaker. Den är, som alla våra örter, väldigt aromatisk och förfinar rätter på ett elegant sätt.
Grekisk timjan
Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska timjan, liksom vår oregano, odlas i Olympus-bergets halvkullar. Under idealiska klimatförhållanden får den sin unika arom - naturligtvis utan användning av bekämpningsmedel. En krydda som förädlar många rätter, som grytor och soppor, sommarrätter som ratatouille eller marinader. En bit fetaost, rikligt med olivolja, strö över lite timjan och du transporteras till den grekiska sommaren.
Rökt öring rillettes
Rillettes de truite fumée
79,00 kr
För att respektera öringens naturliga smaker har pappa Eugènes recept förblivit enkelt: rökt öring direkt i våra verkstäder, garnerat med citron, grädde och lite senap. Öringrilletter som avslöjar sin karaktär! Att avnjutas som förrätt eller aperitif. Ett traditionellt recept direkt från konservfabriken.
Lax rillettes
Rillettes de saumon
79,00 kr
Våra färska lax och rökta laxrillettes är läckra samtidigt som de är lätta. Njut av dessa laxrilletter på rostat bröd som aperitif, eller som förrätt, tillsammans med en lätt vinägerad sallad och rostat bröd... Ett traditionellt recept som säljs direkt från konservfabriken.
Sardin rillettes
Rillettes de sardines
79,00 kr
Fader Eugène erbjuder dig det bästa av sitt Bretagne: sardiner fångade vid Bretagnes kust! Sardinrilletterna är delikat salta och har en krämig konsistens. Våra sardiner är idealiska på rostat bröd. Dessa små fiskar med karaktär och stark smak kommer att glädja smaklökarna hos kräsna gourmeter. Våra sardinrilletter är beredda enligt autentiskt kunnande. Ett traditionellt recept direkt från producenten.
Load previous products
Load next products
SALE PRODUCTS
A & S
100% Chetoui
219,00 kr
Smakprofil
En delikat olivolja med karaktär. Den har fruktiga aromer av medelhög intensitet. Årets skörd känns extra grön, med inslag av vilda blommor, aromatiska örter så som mynta och rosmarin samt röda frukter. Toner av kronärtskocka ger en mjuk känsla. Pepprig bak i gommen, fruktig och aningen bitter i utmärkt balans.
Beskrivning
Ekologiska Extra Jungfruolivolja av hög kvalitet som utvunnits direkt ur CHETOUI oliven och uteslutande genom mekaniska processer. Oliverna är exklusivt odlade på systrarna Afet & Selimas gård, Domaine Ben Hamouda.
CHETOUI olivoljan har visat sig vara extra nyttig och hyllas av många i världen, bland annat av japanerna, som ett helt naturligt livselixir.
Oliverna har skördats tidigt på säsongen, från sista veckan i oktober till första veckan i november.
Det är då som oljan får högst halter av polyfenoler. Olivoljan har en kort och angenäm besk smak och en pepprighet som är ett bevis på förekomsten av dessa polyfenoler.
Chetoui olivlunden består idag av 1 500 träd och ligger inbäddat i hjärtat av familjens vete och grönsaksfält. Ett typiskt landskap för norra Tunisien. Afet & Selimas familj är bönder sedan 5 generationer där ekologisk odling alltid varit det självklara och enda tänkbara alternativet. En rik biologisk mångfald i och runt de jordar som odlas ger dessutom stabilare ekosystem och minskar risken för angrepp. Med fler pollinerande insekter, inte minst bin, kan biologisk mångfald i sig bidra till större skördar.
Systrarna Afet & Selima är stolta över sin ”Gran Cru” Chetoui olivolja, ekologiskt producerad under sitt eget varumärke A&S. Den är framställd genom kallpressning i den egna kvarnen mitt på gården. Under icke industriella förutsättningar är oliverna plockade för hand och krossade inom bara några timmar, utan att behöva lagras eller transporteras från gården. Detta är en av många viktiga faktorer för att få en olivolja av högsta kvalitet.
Deras A&S CHETOUI har rönt stora framgångar och är internationellt hyllad på de prestigefyllda olivoljetävlingarna i London och New York.
En hälsning från våra odlare Afet & Selima:
Use our fragrant A&S Chetoui as a seasoning at the table, just before you eat. It is perfect to drizzle on:
- Grilled meat
- Grilled fish
- Tasty soups
- Tasty stews
- For desserts
Dare to try new combinations such as olive oil in baking and for desserts, drizzling the oil on really nice vanilla ice cream is a new exciting taste experience.
Amfissa
Alltid med kärna
Fr: 79,00 kr
Amfissa kommer från Delphi i Grekland. Denna sort är mjuk och fruktig, nästan som en vindruva. Jämfört med en klassisk kalamata är Amfissa ofta ett något trevligare alternativ. Oliverna har ätits i flera hundra år, och sägs ha kultiverats av grekerna redan under antiken.
Ananas
Osötad
Fr: 79,00 kr
Vår torkade ekologiska ananas odlas utan bekämpningsmedel och kemikalier, och innehåller varken tillsatser eller sötningsmedel. De söta ananasskivorna är en utmärkt källa till fibrer, enzymer och antioxidanter och ger en riktig hälsoboost!
Aprikos
Torkade
Fr: 49,00 kr
Våra jumbo-torkade aprikoser är lena och fruktiga i smak tack vare sin storlek. Vi köper den största graderade aprikosstorleken som finns på marknaden - det är storlek 0 för alla aprikosfinsmakare där ute! Och större aprikoser som den här sorten brukar vara sötare och läckra än mindre. Dessa saftiga torkade frukter är fylliga, fuktiga och klara. Vi kunde inte begära mer av dessa perfekta torkade aprikoser.
Arbequina
Alltid med kärna
Fr: 79,00 kr
Arbequina är en oliv som främst används till olivoljeproduktion men är också uppskattad som bordsoliv. Arbequinaoliverna är fruktiga och friska i smaken med toner av mandel. Dessa är naturligt fermenterade i salt och vatten för att bevara olivernas naturliga färg och arom.
FAVORITE GARDEN
Many desktop publishing and
web page editors now.
web page editors now.

ALL FOR GARDEN
New
- New
- FEATURED
- TOP SELLERS
Grekisk oregano
Ekologisk
49,00 kr
Det är omöjligt att föreställa sig medelhavsköket utan oregano. DELINIO bergsoregano odlas nära Elassona: nära på gudarnas berg, Olympia, är perfekt för det. Dess arom är intensiv, och ofta räcker en liten mängd för att förhöja rätter som pasta eller pizza. Oregano är även perfekt till fetaost (glöm inte olivolja!) eller till kassler. Och du kan också använda det som te; bara ge det ett försök!
Grekisk rosmarin
Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska rosmarin kommer från Othrisbergen i centrala Grekland. Där samlas den för hand. Den är idealisk för alla potatisrätter och för marinader för kött eller grönsaker. Den är, som alla våra örter, väldigt aromatisk och förfinar rätter på ett elegant sätt.
Grekisk timjan
Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska timjan, liksom vår oregano, odlas i Olympus-bergets halvkullar. Under idealiska klimatförhållanden får den sin unika arom - naturligtvis utan användning av bekämpningsmedel. En krydda som förädlar många rätter, som grytor och soppor, sommarrätter som ratatouille eller marinader. En bit fetaost, rikligt med olivolja, strö över lite timjan och du transporteras till den grekiska sommaren.
Rökt öring rillettes
Rillettes de truite fumée
79,00 kr
För att respektera öringens naturliga smaker har pappa Eugènes recept förblivit enkelt: rökt öring direkt i våra verkstäder, garnerat med citron, grädde och lite senap. Öringrilletter som avslöjar sin karaktär! Att avnjutas som förrätt eller aperitif. Ett traditionellt recept direkt från konservfabriken.
Lax rillettes
Rillettes de saumon
79,00 kr
Våra färska lax och rökta laxrillettes är läckra samtidigt som de är lätta. Njut av dessa laxrilletter på rostat bröd som aperitif, eller som förrätt, tillsammans med en lätt vinägerad sallad och rostat bröd... Ett traditionellt recept som säljs direkt från konservfabriken.
Sardin rillettes
Rillettes de sardines
79,00 kr
Fader Eugène erbjuder dig det bästa av sitt Bretagne: sardiner fångade vid Bretagnes kust! Sardinrilletterna är delikat salta och har en krämig konsistens. Våra sardiner är idealiska på rostat bröd. Dessa små fiskar med karaktär och stark smak kommer att glädja smaklökarna hos kräsna gourmeter. Våra sardinrilletter är beredda enligt autentiskt kunnande. Ett traditionellt recept direkt från producenten.
FURNITURE CATEGORIES
You must select your brand attribute in Theme Settings -> Shop -> Brands
SPECIAL OFFER
New
- New
- FEATURED
- TOP SELLERS
Grekisk oregano
Ekologisk
49,00 kr
Det är omöjligt att föreställa sig medelhavsköket utan oregano. DELINIO bergsoregano odlas nära Elassona: nära på gudarnas berg, Olympia, är perfekt för det. Dess arom är intensiv, och ofta räcker en liten mängd för att förhöja rätter som pasta eller pizza. Oregano är även perfekt till fetaost (glöm inte olivolja!) eller till kassler. Och du kan också använda det som te; bara ge det ett försök!
Grekisk rosmarin
Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska rosmarin kommer från Othrisbergen i centrala Grekland. Där samlas den för hand. Den är idealisk för alla potatisrätter och för marinader för kött eller grönsaker. Den är, som alla våra örter, väldigt aromatisk och förfinar rätter på ett elegant sätt.
Grekisk timjan
Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska timjan, liksom vår oregano, odlas i Olympus-bergets halvkullar. Under idealiska klimatförhållanden får den sin unika arom - naturligtvis utan användning av bekämpningsmedel. En krydda som förädlar många rätter, som grytor och soppor, sommarrätter som ratatouille eller marinader. En bit fetaost, rikligt med olivolja, strö över lite timjan och du transporteras till den grekiska sommaren.
Rökt öring rillettes
Rillettes de truite fumée
79,00 kr
För att respektera öringens naturliga smaker har pappa Eugènes recept förblivit enkelt: rökt öring direkt i våra verkstäder, garnerat med citron, grädde och lite senap. Öringrilletter som avslöjar sin karaktär! Att avnjutas som förrätt eller aperitif. Ett traditionellt recept direkt från konservfabriken.
Lax rillettes
Rillettes de saumon
79,00 kr
Våra färska lax och rökta laxrillettes är läckra samtidigt som de är lätta. Njut av dessa laxrilletter på rostat bröd som aperitif, eller som förrätt, tillsammans med en lätt vinägerad sallad och rostat bröd... Ett traditionellt recept som säljs direkt från konservfabriken.
Sardin rillettes
Rillettes de sardines
79,00 kr
Fader Eugène erbjuder dig det bästa av sitt Bretagne: sardiner fångade vid Bretagnes kust! Sardinrilletterna är delikat salta och har en krämig konsistens. Våra sardiner är idealiska på rostat bröd. Dessa små fiskar med karaktär och stark smak kommer att glädja smaklökarna hos kräsna gourmeter. Våra sardinrilletter är beredda enligt autentiskt kunnande. Ett traditionellt recept direkt från producenten.
Konseverad Tonfisk mage
Ventresca de Atún
149,00 kr
Conserva de Ventresca de Atún en Aceite de Oliva
Konserverad tonfisk Ventresca i olivolja
Ljus tonfiskmage, kokt i saltlake, i olivolja.
URSPRUNG
Ventresca, en av de ädlaste styckningarna av slaktningen av en tonfisk, förtjänar väl att ha en egen burk. När det gäller den som finns i detta bevara kommer den från exemplar av gulfenad eller gulfenad tonfisk , som mest fångas i Atlanten. Fisken som dessa ventrescas erhålls från har en vikt som sträcker sig mellan 12 och 15 kilo, på så sätt har stammarna rätt storlek att lägga i konserver.
PRODUKTION
För att underlätta rengöring och en homogen styckning, utsätts köttet från denna tonfisk för en första tillagning. Så snart detta steg är avslutat, konserveras ventrescasarna en efter en manuellt och olivolja tillsätts för att förstärka deras organoleptiska egenskaper. Slutet på tillverkningsprocessen avslutas med sterilisering av produkten.
TILLAGNING
Med en sådan råvara räcker det att bara öppna och äta ur burken. Men om du kan motstå lusten att föra din gaffel närmare, kan du lägga denna tonfiskmage till en pepparsallad, en god säsongsbetonadtomatdressing,lite aliñás- potatis eller till och med lite rostat bröd.
Konserverad Bläckfisk
Pulpo al Ajillo
149,00 kr
Conserva de Pulpo al Ajillo
Konserverad bläckfisk med vitlök
Handpackade tjocka bläckfisktentakler tillsammans med vitlöksinfunderad solrosolja.
URSPRUNG
Bläckfiskkött är högt värderat i kök som spanska eller japanska. När det gäller dessa burkar som erbjuds av Canthynnus kommer dessa bläckfiskar från FAO-zon 27. För att vara mer exakt fångas de i Gran Sols fiskeområde, som ligger väster om de brittiska öarna, en plats där havet är lika grovt. lika rik på fisk och bläckfisk.
PRODUKTION
Så fort bläckfisken kommer till konservfabriken rensas den, benen separeras från huvudet och om den har några tas löjromen bort. Därefter utsätts köttet från denna bläckfisk för en ångkokningsprocess, tentaklarna skärs i bitar och slutligen packas de i burkar tillsammans med solrosolja infunderad med vitlök.
TILLAGNING
Denna bläckfisk skulle passa bra på potatismos med ett pocherat ägg, även om du också kan prova att integrera den i en sallad med linser och salladshjärtan genom att göra en vinägrett med samma olja som används i konserven. Och om du gillar hur det blir i den här typen av förrätt, prova att lägga den i en gurksallad kryddad med soja och risvinäger.
Load previous products
Load next products
OUR BLOG
22
jun
Minimalist Japanese-inspired furniture
-
Posted by
admin
- 0 comments
Ac haca ullamcorper donec ante habi tasse donec imperdiet eturpis varius per a augue magna hac. Nec hac et vestibulum duis a tincidunt ...
16
jun
New home decor from John Doerson
-
Posted by
admin
- 0 comments
Ullamcorper condimentum erat pretium velit at ut a nunc id a adeu vestibulum nibh urna nam consequat erat molestie lacinia rhoncus. Nis...
16
jun
The big design: Wall likes pictures
-
Posted by
admin
- 0 comments
Parturient in potenti id rutrum duis torquent parturient sceler isque sit vestibulum a posuere scelerisque viverra urna. Egestas tristi...
14
jun
Sweet seat: functional seat for IT folks
-
Posted by
admin
- 0 comments
A sed a risusat luctus esta anibh rhoncus hendrerit blandit nam rutrum sitmiad hac. Cras a vestibulum a varius adipiscing ut dignissim ...