TOP CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Grekisk oregano

Ekologisk
49,00 kr
Det är omöjligt att föreställa sig medelhavsköket utan oregano. DELINIO bergsoregano odlas nära Elassona: nära på gudarnas berg, Olympia, är perfekt för det. Dess arom är intensiv, och ofta räcker en liten mängd för att förhöja rätter som pasta eller pizza. Oregano är även perfekt till fetaost (glöm inte olivolja!) eller till kassler. Och du kan också använda det som te; bara ge det ett försök!

Grekisk rosmarin

Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska rosmarin kommer från Othrisbergen i centrala Grekland. Där samlas den för hand. Den är idealisk för alla potatisrätter och för marinader för kött eller grönsaker. Den är, som alla våra örter, väldigt aromatisk och förfinar rätter på ett elegant sätt.

Grekisk timjan

Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska timjan, liksom vår oregano, odlas i Olympus-bergets halvkullar. Under idealiska klimatförhållanden får den sin unika arom - naturligtvis utan användning av bekämpningsmedel. En krydda som förädlar många rätter, som grytor och soppor, sommarrätter som ratatouille eller marinader. En bit fetaost, rikligt med olivolja, strö över lite timjan och du transporteras till den grekiska sommaren.

Rökt öring rillettes

Rillettes de truite fumée
79,00 kr
För att respektera öringens naturliga smaker har pappa Eugènes recept förblivit enkelt: rökt öring direkt i våra verkstäder, garnerat med citron, grädde och lite senap. Öringrilletter som avslöjar sin karaktär! Att avnjutas som förrätt eller aperitif. Ett traditionellt recept direkt från konservfabriken.

Lax rillettes

Rillettes de saumon
79,00 kr
Våra färska lax och rökta laxrillettes är läckra samtidigt som de är lätta. Njut av dessa laxrilletter på rostat bröd som aperitif, eller som förrätt, tillsammans med en lätt vinägerad sallad och rostat bröd... Ett traditionellt recept som säljs direkt från konservfabriken.

Sardin rillettes

Rillettes de sardines
79,00 kr
Fader Eugène erbjuder dig det bästa av sitt Bretagne: sardiner fångade vid Bretagnes kust! Sardinrilletterna är delikat salta och har en krämig konsistens. Våra sardiner är idealiska på rostat bröd. Dessa små fiskar med karaktär och stark smak kommer att glädja smaklökarna hos kräsna gourmeter. Våra sardinrilletter är beredda enligt autentiskt kunnande. Ett traditionellt recept direkt från producenten.

MOST POPULAR

Cum cubilia ac fringilla lorem
quis himenaeos velit.
1.

Home Delivery.

The European languages.

2.

Order As a Gift.

Donec odio etiam sceles.

3.

High Quality.

Curabitur hac hac maece.

4.

Buy With Joy.

Ullamcorper magna nec.

FOR TRAVELERS
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Grekisk oregano

Ekologisk
49,00 kr
Det är omöjligt att föreställa sig medelhavsköket utan oregano. DELINIO bergsoregano odlas nära Elassona: nära på gudarnas berg, Olympia, är perfekt för det. Dess arom är intensiv, och ofta räcker en liten mängd för att förhöja rätter som pasta eller pizza. Oregano är även perfekt till fetaost (glöm inte olivolja!) eller till kassler. Och du kan också använda det som te; bara ge det ett försök!

Grekisk rosmarin

Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska rosmarin kommer från Othrisbergen i centrala Grekland. Där samlas den för hand. Den är idealisk för alla potatisrätter och för marinader för kött eller grönsaker. Den är, som alla våra örter, väldigt aromatisk och förfinar rätter på ett elegant sätt.

Grekisk timjan

Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska timjan, liksom vår oregano, odlas i Olympus-bergets halvkullar. Under idealiska klimatförhållanden får den sin unika arom - naturligtvis utan användning av bekämpningsmedel. En krydda som förädlar många rätter, som grytor och soppor, sommarrätter som ratatouille eller marinader. En bit fetaost, rikligt med olivolja, strö över lite timjan och du transporteras till den grekiska sommaren.

Rökt öring rillettes

Rillettes de truite fumée
79,00 kr
För att respektera öringens naturliga smaker har pappa Eugènes recept förblivit enkelt: rökt öring direkt i våra verkstäder, garnerat med citron, grädde och lite senap. Öringrilletter som avslöjar sin karaktär! Att avnjutas som förrätt eller aperitif. Ett traditionellt recept direkt från konservfabriken.

Lax rillettes

Rillettes de saumon
79,00 kr
Våra färska lax och rökta laxrillettes är läckra samtidigt som de är lätta. Njut av dessa laxrilletter på rostat bröd som aperitif, eller som förrätt, tillsammans med en lätt vinägerad sallad och rostat bröd... Ett traditionellt recept som säljs direkt från konservfabriken.

Sardin rillettes

Rillettes de sardines
79,00 kr
Fader Eugène erbjuder dig det bästa av sitt Bretagne: sardiner fångade vid Bretagnes kust! Sardinrilletterna är delikat salta och har en krämig konsistens. Våra sardiner är idealiska på rostat bröd. Dessa små fiskar med karaktär och stark smak kommer att glädja smaklökarna hos kräsna gourmeter. Våra sardinrilletter är beredda enligt autentiskt kunnande. Ett traditionellt recept direkt från producenten.

FAVORITE GARDEN

Many desktop publishing and
web page editors now.
ALL FOR GARDEN
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

FURNITURE CATEGORIES

You must select your brand attribute in Theme Settings -> Shop -> Brands
SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Grekisk oregano

Ekologisk
49,00 kr
Det är omöjligt att föreställa sig medelhavsköket utan oregano. DELINIO bergsoregano odlas nära Elassona: nära på gudarnas berg, Olympia, är perfekt för det. Dess arom är intensiv, och ofta räcker en liten mängd för att förhöja rätter som pasta eller pizza. Oregano är även perfekt till fetaost (glöm inte olivolja!) eller till kassler. Och du kan också använda det som te; bara ge det ett försök!

Grekisk rosmarin

Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska rosmarin kommer från Othrisbergen i centrala Grekland. Där samlas den för hand. Den är idealisk för alla potatisrätter och för marinader för kött eller grönsaker. Den är, som alla våra örter, väldigt aromatisk och förfinar rätter på ett elegant sätt.

Grekisk timjan

Ekologisk
49,00 kr
Vår ekologiska timjan, liksom vår oregano, odlas i Olympus-bergets halvkullar. Under idealiska klimatförhållanden får den sin unika arom - naturligtvis utan användning av bekämpningsmedel. En krydda som förädlar många rätter, som grytor och soppor, sommarrätter som ratatouille eller marinader. En bit fetaost, rikligt med olivolja, strö över lite timjan och du transporteras till den grekiska sommaren.

Rökt öring rillettes

Rillettes de truite fumée
79,00 kr
För att respektera öringens naturliga smaker har pappa Eugènes recept förblivit enkelt: rökt öring direkt i våra verkstäder, garnerat med citron, grädde och lite senap. Öringrilletter som avslöjar sin karaktär! Att avnjutas som förrätt eller aperitif. Ett traditionellt recept direkt från konservfabriken.

Lax rillettes

Rillettes de saumon
79,00 kr
Våra färska lax och rökta laxrillettes är läckra samtidigt som de är lätta. Njut av dessa laxrilletter på rostat bröd som aperitif, eller som förrätt, tillsammans med en lätt vinägerad sallad och rostat bröd... Ett traditionellt recept som säljs direkt från konservfabriken.

Sardin rillettes

Rillettes de sardines
79,00 kr
Fader Eugène erbjuder dig det bästa av sitt Bretagne: sardiner fångade vid Bretagnes kust! Sardinrilletterna är delikat salta och har en krämig konsistens. Våra sardiner är idealiska på rostat bröd. Dessa små fiskar med karaktär och stark smak kommer att glädja smaklökarna hos kräsna gourmeter. Våra sardinrilletter är beredda enligt autentiskt kunnande. Ett traditionellt recept direkt från producenten.

Konseverad Tonfisk mage

Ventresca de Atún
149,00 kr
Conserva de Ventresca de Atún en Aceite de Oliva Konserverad tonfisk Ventresca i olivolja Ljus tonfiskmage, kokt i saltlake, i olivolja. URSPRUNG Ventresca, en av de ädlaste styckningarna av slaktningen av en tonfisk, förtjänar väl att ha en egen burk. När det gäller den som finns i detta bevara kommer den från exemplar av gulfenad eller gulfenad tonfisk , som mest fångas i Atlanten. Fisken som dessa ventrescas erhålls från har en vikt som sträcker sig mellan 12 och 15 kilo, på så sätt har stammarna rätt storlek att lägga i konserver. PRODUKTION För att underlätta rengöring och en homogen styckning, utsätts köttet från denna tonfisk för en första tillagning. Så snart detta steg är avslutat, konserveras ventrescasarna en efter en manuellt och olivolja tillsätts för att förstärka deras organoleptiska egenskaper. Slutet på tillverkningsprocessen avslutas med sterilisering av produkten. TILLAGNING Med en sådan råvara räcker det att bara öppna och äta ur burken. Men om du kan motstå lusten att föra din gaffel närmare, kan du lägga denna tonfiskmage till en pepparsallad, en god säsongsbetonadtomatdressing,lite aliñás- potatis eller till och med lite rostat bröd.

Konserverad Bläckfisk

Pulpo al Ajillo
149,00 kr
Conserva de Pulpo al Ajillo Konserverad bläckfisk med vitlök Handpackade tjocka bläckfisktentakler tillsammans med vitlöksinfunderad solrosolja. URSPRUNG Bläckfiskkött är högt värderat i kök som spanska eller japanska. När det gäller dessa burkar som erbjuds av Canthynnus kommer dessa bläckfiskar från FAO-zon 27. För att vara mer exakt fångas de i Gran Sols fiskeområde, som ligger väster om de brittiska öarna, en plats där havet är lika grovt. lika rik på fisk och bläckfisk. PRODUKTION Så fort bläckfisken kommer till konservfabriken rensas den, benen separeras från huvudet och om den har några tas löjromen bort. Därefter utsätts köttet från denna bläckfisk för en ångkokningsprocess, tentaklarna skärs i bitar och slutligen packas de i burkar tillsammans med solrosolja infunderad med vitlök. TILLAGNING Denna bläckfisk skulle passa bra på potatismos med ett pocherat ägg, även om du också kan prova att integrera den i en sallad med linser och salladshjärtan genom att göra en vinägrett med samma olja som används i konserven. Och om du gillar hur det blir i den här typen av förrätt, prova att lägga den i en gurksallad kryddad med soja och risvinäger.

OUR BLOG