Our Products

Many desktop publishing packages and web page.

New arrivals
  • New arrivals
  • Bestsellers
  • Most viewed

Tryffel flakes

Frystorkad
169,00 kr
Tack vare en speciell teknik bevarar denna produkt original smak av tryffeln, tillsammans med en fin och krispig konsistens. Dessa tryffelskivor ska förvaras i rumstemperatur och användas som du skulle använda en färsk tryffel. Smakrik och lång varaktig, så att du kan ta dig igenom lågsäsongsperioderna och aldrig missa det ursprungliga, sanna tryffelnöjet du är van vid.

Tryffel honung

Acacia
149,00 kr
Acaciahonungen som används i denna produkt är en typisk ungersk smak och konsistens, tillsammans med den svarta tryffeln för att uppnå en lång bestående smak. Vi rekommenderar den till gås- och ankpastejer, och till krydda varma och kalla dressingar. Använd den för att glasera rostad eller grillad kött eller för att fylla kakor eller godis. Den är också idealisk för frukostmåltider, såsom rostat bröd, croissanter, briocher, eller lägg till det som extra på pannkakor.

Shiitake

Suprême
149,00 kr
Grillad & marinerad svamp i fin kryddolja ★ EKOLOGISK produkt ★ Innehåller endast naturliga ingredienser, Inga konserveringsmedel eller tillsatser! Det är en uråldrig typ av svamp, känd för sin medicin effekter och speciell smak. Dess arom är svampig, kryddig och dess konsistensen är krispig: en riktig svampdelikatess! Medlemmarna i Mushroom Supreme-gruppen är unika produkter tillverkade med noggrant handarbete. Svampen grillas och lagras sedan flera dagar i en vinäger-salt-honungsmarinad. Efter marinering, de läggs i kryddolja, som är gjord av en blandning av finaste oliv och rapsolja, med tillsats av gröna örter. Het paprika är även lagt till kryddiga versioner: detta ger färgen och kryddigheten. Färdiga produkter, kan konsumeras omedelbart på många sätt: Som förrätt - med rostat bröd, som svampsallad, i äggrätter, blandas till en fräsch sallad, på pulled pork, pasta, pastasås, pizza, risotto, gräddsoppor - som topping till grytor, till kyckling, nötkött, fisk rätter, ragus, stekar, kokt kött, istället för kött, eller... som du tycka om! Du kan steka, koka och smaksätta med den kryddiga oljan. Ringla över sallad, gräddsoppa, gryta. Lägg den under ägget. Rör ner i såsen. Doppa med färskt bröd, strö över saltflingor. Tvätta ner den med vin eller champagne!

Lion’s Mane

Suprême
179,00 kr
Grillad & marinerad svamp i fin kryddolja ★ EKOLOGISK produkt ★ Innehåller endast naturliga ingredienser, Inga konserveringsmedel eller tillsatser! Uppkallad efter sin speciella form är Lion’s Mane känd som ett läkemedel svamp, men samtidigt är det extremt näringsrikt och gott om väl förberedd. Köttfri biff! Medlemmarna i Mushroom Supreme-gruppen är unika produkter tillverkade med noggrant handarbete. Svampen grillas och lagras sedan flera dagar i en vinäger-salt-honungsmarinad. Efter marinering, de läggs i kryddolja, som är gjord av en blandning av finaste oliv och rapsolja, med tillsats av gröna örter. Het paprika är även lagt till kryddiga versioner: detta ger färgen och kryddigheten. Färdiga produkter, kan konsumeras omedelbart på många sätt: Som förrätt - med rostat bröd, som svampsallad, i äggrätter, blandas till en fräsch sallad, på pulled pork, pasta, pastasås, pizza, risotto, gräddsoppor - som topping till grytor, till kyckling, nötkött, fisk rätter, ragus, stekar, kokt kött, istället för kött, eller... som du tycka om! Du kan steka, koka och smaksätta med den kryddiga oljan. Ringla över sallad, gräddsoppa, gryta. Lägg den under ägget. Rör ner i såsen. Doppa med färskt bröd, strö över saltflingor. Tvätta ner den med vin eller champagne!

Hasselnötter Piemonte

Rostade
109,00 kr
Rostade och noggrant utvalda Piemonte IGP hasselnötter i vakuumförpackning. En utmärkt produkt som utgör ett extraordinärt komplement till din dagliga kost tack vare dess energi-, fiber- och goda fettintag som minskar risken för uppkomsten av hjärt-kärlsjukdomar.

Hasselnötter Piemonte

Råa
109,00 kr
Naturlig Piemonte IGP hasselnöt skalad och noggrant utvald i vakuumförpackning. Färsk som nyss plockad från åkern och skalad. En utmärkt produkt som utgör ett extraordinärt komplement till din dagliga kost tack vare dess energi-, fiber- och goda fettintag som minskar risken för uppkomsten av hjärt-kärlsjukdomar.

Nothing
Can Stop You.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less.

Spela videoklipp
1.

Made in Germany.

Many desktop publishing pack.

2.

Durable Frames.

Contrary to popular belief.

3.

Easy Operation.

Various versions have evolved.

4.

Lifetime Warranty.

Combined with a handful model.

The Best Choice For A Winter Ride.

Hardtail Mountain
Bikes Best Features.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ’Content here, content here’, making it look like readable English.

Bike Frame.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of.

Transmission.

Many desktop publishing packages and web page editors now use lorem ipsum as their.

Bike Computer.

The point of using lorem ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters.

Equipment.

Contrary to popular belief, lorem ipsum is not simply random text. It has roots in.

Our Equipment

Many desktop publishing packages and web page editors now.

Latest Articles

Many desktop publishing packages and web page editors now.

Find Us
Wood Bikes.

OUR LOCATION

2585 Ritter Str. NY 10034

Monday-Friday 9:00-19:00

MORE INFORMATION

+44 202 555 0151

johndoe@gmail.com

SUBSCRIBE

FREE SHIPPING

Contrary to popular belief, lorem ipsum is not simply random.

EXCHANGE & RETURN

This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during.

CUSTOMER SERVICE

Many desktop publishing packages and web page editors now.

INSTANT PAYMENTS

Looked up one of the more obscure latin words, consectetur.