Our Products

Many desktop publishing packages and web page.

New arrivals
  • New arrivals
  • Bestsellers
  • Most viewed

Konseverad Tonfisk mage

Ventresca de Atún
149,00 kr
Conserva de Ventresca de Atún en Aceite de Oliva Konserverad tonfisk Ventresca i olivolja Ljus tonfiskmage, kokt i saltlake, i olivolja. URSPRUNG Ventresca, en av de ädlaste styckningarna av slaktningen av en tonfisk, förtjänar väl att ha en egen burk. När det gäller den som finns i detta bevara kommer den från exemplar av gulfenad eller gulfenad tonfisk , som mest fångas i Atlanten. Fisken som dessa ventrescas erhålls från har en vikt som sträcker sig mellan 12 och 15 kilo, på så sätt har stammarna rätt storlek att lägga i konserver. PRODUKTION För att underlätta rengöring och en homogen styckning, utsätts köttet från denna tonfisk för en första tillagning. Så snart detta steg är avslutat, konserveras ventrescasarna en efter en manuellt och olivolja tillsätts för att förstärka deras organoleptiska egenskaper. Slutet på tillverkningsprocessen avslutas med sterilisering av produkten. TILLAGNING Med en sådan råvara räcker det att bara öppna och äta ur burken. Men om du kan motstå lusten att föra din gaffel närmare, kan du lägga denna tonfiskmage till en pepparsallad, en god säsongsbetonadtomatdressing,lite aliñás- potatis eller till och med lite rostat bröd.

Konserverad Bläckfisk

Pulpo al Ajillo
149,00 kr
Conserva de Pulpo al Ajillo Konserverad bläckfisk med vitlök Handpackade tjocka bläckfisktentakler tillsammans med vitlöksinfunderad solrosolja. URSPRUNG Bläckfiskkött är högt värderat i kök som spanska eller japanska. När det gäller dessa burkar som erbjuds av Canthynnus kommer dessa bläckfiskar från FAO-zon 27. För att vara mer exakt fångas de i Gran Sols fiskeområde, som ligger väster om de brittiska öarna, en plats där havet är lika grovt. lika rik på fisk och bläckfisk. PRODUKTION Så fort bläckfisken kommer till konservfabriken rensas den, benen separeras från huvudet och om den har några tas löjromen bort. Därefter utsätts köttet från denna bläckfisk för en ångkokningsprocess, tentaklarna skärs i bitar och slutligen packas de i burkar tillsammans med solrosolja infunderad med vitlök. TILLAGNING Denna bläckfisk skulle passa bra på potatismos med ett pocherat ägg, även om du också kan prova att integrera den i en sallad med linser och salladshjärtan genom att göra en vinägrett med samma olja som används i konserven. Och om du gillar hur det blir i den här typen av förrätt, prova att lägga den i en gurksallad kryddad med soja och risvinäger.

Konserverad Knivmussla

Huevas de Caballa
249,00 kr
Conserva de Navajas al Natural Konserverade knivmusslor URSPRUNG Dessa vita blötdjur från pärlemor fångas direkt från havsbotten i Atlantic Islands Natural Park, där expertdykare dyker för att ta upp dessa knivmusslor till ytan en efter en. Denna konst är den mest respektfulla av flodmynningens ekosystem och garanterar också att dessa musslor tar med sig mindre sand och att djurets kött lider minsta möjliga skada. PRODUKTION I sin tillverkningsprocess genomgår denna skaldjur en naturlig rening med havsvatten för att bli av med eventuell överflödig sand, en process varefter den flagas, rensas manuellt, tvättas och konserveras. Den naturliga buljongen som den är konserverad med är en vätska som erhålls från kokning av lök, citron, salt och lagerblad. TILLAGNING Resultatet av en respektfull bearbetning med råvaran är en konservering som är färdigbehandlad i detalj att njuta av bara genom att öppna behållaren. Vill du ge den en annan touch kan du tillsätta extra virgin olivolja och hackad vitlök och låta dem marinera i några minuter. Eller använd dem också för att komplettera en skaldjur med sallad.

Konserverad Blåmussla

Huevas de Caballa
149,00 kr
Conserva de Mejillones en Escabeche Konserverade inlagda blåmusslor Kokta musslor, stekta i olivolja och marinerade med marinad. Vald en efter en för att garantera samma kaliber och packad för hand. URSPRUNG I de stora marina plantagen som är de galiciska flottarna odlas musslor av högsta kvalitet. När repen som hänger från veden är väl lastade med bitar av rätt storlek skördas dessa blötdjur. Specifikt kan de som fyller detta komma från Arosas mynning, ett av de historiska och mest erkända områdena för att samla in detta djur. PRODUKTION Varje tidigare tillagad mussla genomgår en förstekning i olivolja, vilket torkar ut den och ger den mer konsistens och hårdhet, egenskaper som underlättar uppgiften för de sakkunniga händerna på arbetarna som hanterar dem. Därefter tas bysserna bort manuellt, de väljs ut beroende på deras kaliber och packas. Till sist badas de i en marinad gjord för hand, och som består av rökt och kryddig paprika från La Vera, en sås av vitlök, svartpeppar, rödvinsvinäger, olivolja, kryddnejlika och lagerblad. TILLAGNING För att blötdjuret ska få en något mjukare konsistens är det idealiskt att ställa det i kylen fem minuter innan du öppnar burken. Dessutom rekommenderas att röra såsen med en gaffel så att marinaden blir mer homogen. Du kan äta dem som de är eller använda marinaden för att göra en majonnäs, fylla ett ägg och lägga musslan ovanpå till exempel.

Konserverad Makrills rom

Huevas de Caballa
149,00 kr
Conserva de Hígado de Rape Konserverad marulklever Vi ger dig en överdådig och läcker gourmetkonserver av naturlig marulklever . Känd som foie del Mar. URSPRUNG Marulk, den där monstruösa fisken som lever i djuphavet, är en av havens gastronomiska juveler. Närmare bestämt kommer köttet i denna burk från exemplar av Lophius piscatorius som har fångats på södra Island, i nordatlantiska vatten. Efter fiske extraheras levern från var och en, en mycket uppskattad orgel även i haute cuisine-restauranger. PRODUKTION När marulkleverna anländer till fabriken rengörs de och venerna och nätet som täcker detta organ tas bort för hand. När detta steg är slutfört, fortsätt att skära bitar som passar storleken på burkmaten, var noga med att inte skada köttet. Till sist packas de, vatten och salt tillsätts, burken försluts och genomgår en värmebehandling för att sterilisera den. TILLAGNING Med denna konservering kan du göra en hemmagjord version av den mytomspunna El Bulli-rätten som bestod av marulklever i yuzu ponzu, med en god sojasås och några av de vanligaste citrusfrukterna i Spanien, såsom mandariner eller apelsiner (eller om så önskas , 2/3 apelsin eller mandarin och 1/3 citron). Dessutom, om du för levern genom morteln med lite vitlök, persilja och mandel eller hasselnötter får du en tugga som kommer att multiplicera med 10 smaken av klibbigt fiskris eller gryta. Den kan även serveras som pålägg som förrätt, med lite citronskal och peppar på toppen och lite tunt rostat bröd.

Konserverad Marulks lever

Hígado de Rape
149,00 kr
Conserva de Bonito del Norte Encebollado URSPRUNG PRODUKTION TILLAGNING

Nothing
Can Stop You.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less.

Spela videoklipp
1.

Made in Germany.

Many desktop publishing pack.

2.

Durable Frames.

Contrary to popular belief.

3.

Easy Operation.

Various versions have evolved.

4.

Lifetime Warranty.

Combined with a handful model.

The Best Choice For A Winter Ride.

Hardtail Mountain
Bikes Best Features.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ’Content here, content here’, making it look like readable English.

Bike Frame.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of.

Transmission.

Many desktop publishing packages and web page editors now use lorem ipsum as their.

Bike Computer.

The point of using lorem ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters.

Equipment.

Contrary to popular belief, lorem ipsum is not simply random text. It has roots in.

Our Equipment

Many desktop publishing packages and web page editors now.

Latest Articles

Many desktop publishing packages and web page editors now.

Find Us
Wood Bikes.

OUR LOCATION

2585 Ritter Str. NY 10034

Monday-Friday 9:00-19:00

MORE INFORMATION

+44 202 555 0151

johndoe@gmail.com

SUBSCRIBE

FREE SHIPPING

Contrary to popular belief, lorem ipsum is not simply random.

EXCHANGE & RETURN

This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during.

CUSTOMER SERVICE

Many desktop publishing packages and web page editors now.

INSTANT PAYMENTS

Looked up one of the more obscure latin words, consectetur.