WOOCOMMERCE

RECENT PRODUCTS

Display recent products using Elementor

Chupadedos

Finger-lickin good
Fr: 79,00 kr
Spanska, gröna oliver med kärna från släktet Verdial. De ligger i en lag bestående av örter, kryddor, vitlök och paprika och pressas nätt så att de spricker lite, för att dra åt sig mer av smakerna i marinaden. Perfekta som tillbehör till charkuterier och ostar eller i salladen.

Cashew

Chili
Fr: 79,00 kr
Gotta upp din snackslista med denna nya eldiga smak – perfekt för den flammiga matälskaren som uppskattar hetta. Dessa cashew rostas med hettande chili och en nypa salt. Dessutom är den packad med fibrer, omättade fetter och andra viktiga näringsämnen.

Jurelitos Aliñados

Inlagd makrill
119,00 kr
Fet inlagd makrillfile som är marinerad med smakrik vitlök och vinäger En sydspansk delikatess med sin smakrika marinad som ger smaklökarna minnen till sensommaren

Banderillas ”Gildas”

Sardell,oliv,chili -spett
99,00 kr
Gildas de anchoas är en aperitif som består av spanska sardeller av bästa kvalitet, chilipeppar och kärnfria oliver. Med en trevlig hetta kombinerat med sältan är denna spanska delikatess en favorti för många ölälskare.

Mandlar

Rökta
Fr: 79,00 kr
Rökt mandlar erbjuder en välsmakande och läcker smak i ett knaprigt mellanmål. Med sex gram protein per portion, är rökt mandel ett välsmakande sätt att avvärja middagshunger. Den rökiga smaken kommer att lämna smaklökar som ber om mer.

Cashew-mix

Salt, kakao, barbeque, chili
Fr: 79,00 kr
En härlig nötbladning som kommer att få era smaklökar att dansa!  Cashew i fyra utsökta smaker. Vare sig du är en grillfantast, en chiliälskare, en saltälskare eller en chokladfantast, har vi något för dig! För de som älskar den rökiga, kryddiga smaken av grillad mat har vi vår Barbeque-cashew, perfekt för att tillfredsställa dina cravings. För de som längtar efter en het och kickande smakupplevelse, missa inte vår Chili-cashew, som kommer att ge en eldig touch till varje tugga. För dem som föredrar en klassisk och salt smak, har vi vår Saltade cashew. Med perfekt balanserad sälta och knaprig konsistens kommer dessa nötter att vara en favorit bland både stora och små. Sist men inte minst har vi vår spännande Kakao-cashew. Dessa nötter erbjuder en förtrollande kombination av chokladens rika smak och cashewnötternas naturliga sötma.

Cashew

Barbeque
Fr: 79,00 kr
Skruva upp värmen med våra perfekt kryddade BBQ Cashewnötter Generös söt och rökig smak som du kommer att smaka i varje tugga. BBQ Cashewnötter är ett dunder festsnack och passar utmärkt med en kall dryck.

Cashew

Kakao & Socker
Fr: 79,00 kr
Dessa gottiga söta och kakao cashew kommer att få dina smaklökar att dansa! Dessa cashew  har en initial chokladig smak följt upp med en söt smak.. Nötig, krispigt och bara lite sött med en hint av kakao. Dessutom är den packad med fibrer, omättade fetter och andra viktiga näringsämnen.

Acai

Torkad
Fr: 49,00 kr
Torkad acai är en fantastiskt näringsrik superfood som förtjänar en plats i ditt hälsosamma kostschema. Denna lila frukt, som växer i Amazonas regnskog, är packad med antioxidanter, vitaminer och mineraler som kan bidra till att förbättra din övergripande hälsa. Att inkludera torkad acai i din kost kan ge dig en rad hälsofördelar. Dess höga antioxidantinnehåll kan bidra till att bekämpa fria radikaler och skydda kroppens celler från skador. Dessutom innehåller acai även en mängd essentiella fettsyror, inklusive omega-3 och omega-6, vilket främjar en sund hjärnfunktion och hjärt-hälsa. Denna superfrukt har även visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper, vilket kan vara fördelaktigt för att minska risken för kroniska sjukdomar och stödja immunsystemet. Dessutom är torkad acai en utmärkt källa till fiber, vilket kan hjälpa till att förbättra matsmältningen och främja en sund viktminskning. Så varför inte inkludera torkad acai i din kost? Du kan njuta av den som en hälsosam tillägg till dina smoothies, yoghurt, eller strö den över fruktsallader eller müsli. Låt denna näringsrika superfrukt hjälpa dig att uppnå dina hälsomål och ge dig den extra boosten du behöver för att leva ditt bästa liv. Prova torkad acai idag och upptäck dess härliga smak och alla de fördelar den har att erbjuda för din kropp och hälsa!