

A MODERN TWIST
Adipisicing elit
FEATURED PRODUCTS
There are many variations of passages of lorem ipsum available.

Konseverad Tonfisk mage
Ventresca de Atún
149,00 kr
Conserva de Ventresca de Atún en Aceite de Oliva
Konserverad tonfisk Ventresca i olivolja
Ljus tonfiskmage, kokt i saltlake, i olivolja.
URSPRUNG
Ventresca, en av de ädlaste styckningarna av slaktningen av en tonfisk, förtjänar väl att ha en egen burk. När det gäller den som finns i detta bevara kommer den från exemplar av gulfenad eller gulfenad tonfisk , som mest fångas i Atlanten. Fisken som dessa ventrescas erhålls från har en vikt som sträcker sig mellan 12 och 15 kilo, på så sätt har stammarna rätt storlek att lägga i konserver.
PRODUKTION
För att underlätta rengöring och en homogen styckning, utsätts köttet från denna tonfisk för en första tillagning. Så snart detta steg är avslutat, konserveras ventrescasarna en efter en manuellt och olivolja tillsätts för att förstärka deras organoleptiska egenskaper. Slutet på tillverkningsprocessen avslutas med sterilisering av produkten.
TILLAGNING
Med en sådan råvara räcker det att bara öppna och äta ur burken. Men om du kan motstå lusten att föra din gaffel närmare, kan du lägga denna tonfiskmage till en pepparsallad, en god säsongsbetonadtomatdressing,lite aliñás- potatis eller till och med lite rostat bröd.
Konserverad Bläckfisk
Pulpo al Ajillo
149,00 kr
Conserva de Pulpo al Ajillo
Konserverad bläckfisk med vitlök
Handpackade tjocka bläckfisktentakler tillsammans med vitlöksinfunderad solrosolja.
URSPRUNG
Bläckfiskkött är högt värderat i kök som spanska eller japanska. När det gäller dessa burkar som erbjuds av Canthynnus kommer dessa bläckfiskar från FAO-zon 27. För att vara mer exakt fångas de i Gran Sols fiskeområde, som ligger väster om de brittiska öarna, en plats där havet är lika grovt. lika rik på fisk och bläckfisk.
PRODUKTION
Så fort bläckfisken kommer till konservfabriken rensas den, benen separeras från huvudet och om den har några tas löjromen bort. Därefter utsätts köttet från denna bläckfisk för en ångkokningsprocess, tentaklarna skärs i bitar och slutligen packas de i burkar tillsammans med solrosolja infunderad med vitlök.
TILLAGNING
Denna bläckfisk skulle passa bra på potatismos med ett pocherat ägg, även om du också kan prova att integrera den i en sallad med linser och salladshjärtan genom att göra en vinägrett med samma olja som används i konserven. Och om du gillar hur det blir i den här typen av förrätt, prova att lägga den i en gurksallad kryddad med soja och risvinäger.
Konserverad Knivmussla
Huevas de Caballa
249,00 kr
Conserva de Navajas al Natural
Konserverade knivmusslor
URSPRUNG
Dessa vita blötdjur från pärlemor fångas direkt från havsbotten i Atlantic Islands Natural Park, där expertdykare dyker för att ta upp dessa knivmusslor till ytan en efter en. Denna konst är den mest respektfulla av flodmynningens ekosystem och garanterar också att dessa musslor tar med sig mindre sand och att djurets kött lider minsta möjliga skada.
PRODUKTION
I sin tillverkningsprocess genomgår denna skaldjur en naturlig rening med havsvatten för att bli av med eventuell överflödig sand, en process varefter den flagas, rensas manuellt, tvättas och konserveras. Den naturliga buljongen som den är konserverad med är en vätska som erhålls från kokning av lök, citron, salt och lagerblad.
TILLAGNING
Resultatet av en respektfull bearbetning med råvaran är en konservering som är färdigbehandlad i detalj att njuta av bara genom att öppna behållaren. Vill du ge den en annan touch kan du tillsätta extra virgin olivolja och hackad vitlök och låta dem marinera i några minuter. Eller använd dem också för att komplettera en skaldjur med sallad.
Konserverad Blåmussla
Huevas de Caballa
149,00 kr
Conserva de Mejillones en Escabeche
Konserverade inlagda blåmusslor
Kokta musslor, stekta i olivolja och marinerade med marinad. Vald en efter en för att garantera samma kaliber och packad för hand.
URSPRUNG
I de stora marina plantagen som är de galiciska flottarna odlas musslor av högsta kvalitet. När repen som hänger från veden är väl lastade med bitar av rätt storlek skördas dessa blötdjur. Specifikt kan de som fyller detta komma från Arosas mynning, ett av de historiska och mest erkända områdena för att samla in detta djur.
PRODUKTION
Varje tidigare tillagad mussla genomgår en förstekning i olivolja, vilket torkar ut den och ger den mer konsistens och hårdhet, egenskaper som underlättar uppgiften för de sakkunniga händerna på arbetarna som hanterar dem. Därefter tas bysserna bort manuellt, de väljs ut beroende på deras kaliber och packas. Till sist badas de i en marinad gjord för hand, och som består av rökt och kryddig paprika från La Vera, en sås av vitlök, svartpeppar, rödvinsvinäger, olivolja, kryddnejlika och lagerblad.
TILLAGNING
För att blötdjuret ska få en något mjukare konsistens är det idealiskt att ställa det i kylen fem minuter innan du öppnar
burken. Dessutom rekommenderas att röra såsen med en gaffel så att marinaden blir mer homogen. Du kan äta dem som de är eller använda marinaden för att göra en majonnäs, fylla ett ägg och lägga musslan ovanpå till exempel.

Konseverad Tonfisk mage
Ventresca de Atún
149,00 kr
Conserva de Ventresca de Atún en Aceite de Oliva
Konserverad tonfisk Ventresca i olivolja
Ljus tonfiskmage, kokt i saltlake, i olivolja.
URSPRUNG
Ventresca, en av de ädlaste styckningarna av slaktningen av en tonfisk, förtjänar väl att ha en egen burk. När det gäller den som finns i detta bevara kommer den från exemplar av gulfenad eller gulfenad tonfisk , som mest fångas i Atlanten. Fisken som dessa ventrescas erhålls från har en vikt som sträcker sig mellan 12 och 15 kilo, på så sätt har stammarna rätt storlek att lägga i konserver.
PRODUKTION
För att underlätta rengöring och en homogen styckning, utsätts köttet från denna tonfisk för en första tillagning. Så snart detta steg är avslutat, konserveras ventrescasarna en efter en manuellt och olivolja tillsätts för att förstärka deras organoleptiska egenskaper. Slutet på tillverkningsprocessen avslutas med sterilisering av produkten.
TILLAGNING
Med en sådan råvara räcker det att bara öppna och äta ur burken. Men om du kan motstå lusten att föra din gaffel närmare, kan du lägga denna tonfiskmage till en pepparsallad, en god säsongsbetonadtomatdressing,lite aliñás- potatis eller till och med lite rostat bröd.
Konserverad Bläckfisk
Pulpo al Ajillo
149,00 kr
Conserva de Pulpo al Ajillo
Konserverad bläckfisk med vitlök
Handpackade tjocka bläckfisktentakler tillsammans med vitlöksinfunderad solrosolja.
URSPRUNG
Bläckfiskkött är högt värderat i kök som spanska eller japanska. När det gäller dessa burkar som erbjuds av Canthynnus kommer dessa bläckfiskar från FAO-zon 27. För att vara mer exakt fångas de i Gran Sols fiskeområde, som ligger väster om de brittiska öarna, en plats där havet är lika grovt. lika rik på fisk och bläckfisk.
PRODUKTION
Så fort bläckfisken kommer till konservfabriken rensas den, benen separeras från huvudet och om den har några tas löjromen bort. Därefter utsätts köttet från denna bläckfisk för en ångkokningsprocess, tentaklarna skärs i bitar och slutligen packas de i burkar tillsammans med solrosolja infunderad med vitlök.
TILLAGNING
Denna bläckfisk skulle passa bra på potatismos med ett pocherat ägg, även om du också kan prova att integrera den i en sallad med linser och salladshjärtan genom att göra en vinägrett med samma olja som används i konserven. Och om du gillar hur det blir i den här typen av förrätt, prova att lägga den i en gurksallad kryddad med soja och risvinäger.
Konserverad Knivmussla
Huevas de Caballa
249,00 kr
Conserva de Navajas al Natural
Konserverade knivmusslor
URSPRUNG
Dessa vita blötdjur från pärlemor fångas direkt från havsbotten i Atlantic Islands Natural Park, där expertdykare dyker för att ta upp dessa knivmusslor till ytan en efter en. Denna konst är den mest respektfulla av flodmynningens ekosystem och garanterar också att dessa musslor tar med sig mindre sand och att djurets kött lider minsta möjliga skada.
PRODUKTION
I sin tillverkningsprocess genomgår denna skaldjur en naturlig rening med havsvatten för att bli av med eventuell överflödig sand, en process varefter den flagas, rensas manuellt, tvättas och konserveras. Den naturliga buljongen som den är konserverad med är en vätska som erhålls från kokning av lök, citron, salt och lagerblad.
TILLAGNING
Resultatet av en respektfull bearbetning med råvaran är en konservering som är färdigbehandlad i detalj att njuta av bara genom att öppna behållaren. Vill du ge den en annan touch kan du tillsätta extra virgin olivolja och hackad vitlök och låta dem marinera i några minuter. Eller använd dem också för att komplettera en skaldjur med sallad.
Konserverad Blåmussla
Huevas de Caballa
149,00 kr
Conserva de Mejillones en Escabeche
Konserverade inlagda blåmusslor
Kokta musslor, stekta i olivolja och marinerade med marinad. Vald en efter en för att garantera samma kaliber och packad för hand.
URSPRUNG
I de stora marina plantagen som är de galiciska flottarna odlas musslor av högsta kvalitet. När repen som hänger från veden är väl lastade med bitar av rätt storlek skördas dessa blötdjur. Specifikt kan de som fyller detta komma från Arosas mynning, ett av de historiska och mest erkända områdena för att samla in detta djur.
PRODUKTION
Varje tidigare tillagad mussla genomgår en förstekning i olivolja, vilket torkar ut den och ger den mer konsistens och hårdhet, egenskaper som underlättar uppgiften för de sakkunniga händerna på arbetarna som hanterar dem. Därefter tas bysserna bort manuellt, de väljs ut beroende på deras kaliber och packas. Till sist badas de i en marinad gjord för hand, och som består av rökt och kryddig paprika från La Vera, en sås av vitlök, svartpeppar, rödvinsvinäger, olivolja, kryddnejlika och lagerblad.
TILLAGNING
För att blötdjuret ska få en något mjukare konsistens är det idealiskt att ställa det i kylen fem minuter innan du öppnar
burken. Dessutom rekommenderas att röra såsen med en gaffel så att marinaden blir mer homogen. Du kan äta dem som de är eller använda marinaden för att göra en majonnäs, fylla ett ägg och lägga musslan ovanpå till exempel.
Explore the striking exclusive collections
On projection apartments unsatiable so if he entreaties appearance. Rose you wife how set lady half wish. Hard sing an in true felt. Welcomed stronger if steepest ecstatic an suitable finished of oh entered.
And produce say the ten moments parties. Simple innate summer fat appear basket his desire joy. Outward clothes promise at gravity.

Marty Randell

Adipisicing elit
ENGAGEMENT & WEDDING
There are many variations of passages of lorem ipsum available.
Konseverad Tonfisk mage
Ventresca de Atún
149,00 kr
Conserva de Ventresca de Atún en Aceite de Oliva
Konserverad tonfisk Ventresca i olivolja
Ljus tonfiskmage, kokt i saltlake, i olivolja.
URSPRUNG
Ventresca, en av de ädlaste styckningarna av slaktningen av en tonfisk, förtjänar väl att ha en egen burk. När det gäller den som finns i detta bevara kommer den från exemplar av gulfenad eller gulfenad tonfisk , som mest fångas i Atlanten. Fisken som dessa ventrescas erhålls från har en vikt som sträcker sig mellan 12 och 15 kilo, på så sätt har stammarna rätt storlek att lägga i konserver.
PRODUKTION
För att underlätta rengöring och en homogen styckning, utsätts köttet från denna tonfisk för en första tillagning. Så snart detta steg är avslutat, konserveras ventrescasarna en efter en manuellt och olivolja tillsätts för att förstärka deras organoleptiska egenskaper. Slutet på tillverkningsprocessen avslutas med sterilisering av produkten.
TILLAGNING
Med en sådan råvara räcker det att bara öppna och äta ur burken. Men om du kan motstå lusten att föra din gaffel närmare, kan du lägga denna tonfiskmage till en pepparsallad, en god säsongsbetonadtomatdressing,lite aliñás- potatis eller till och med lite rostat bröd.
Konserverad Bläckfisk
Pulpo al Ajillo
149,00 kr
Conserva de Pulpo al Ajillo
Konserverad bläckfisk med vitlök
Handpackade tjocka bläckfisktentakler tillsammans med vitlöksinfunderad solrosolja.
URSPRUNG
Bläckfiskkött är högt värderat i kök som spanska eller japanska. När det gäller dessa burkar som erbjuds av Canthynnus kommer dessa bläckfiskar från FAO-zon 27. För att vara mer exakt fångas de i Gran Sols fiskeområde, som ligger väster om de brittiska öarna, en plats där havet är lika grovt. lika rik på fisk och bläckfisk.
PRODUKTION
Så fort bläckfisken kommer till konservfabriken rensas den, benen separeras från huvudet och om den har några tas löjromen bort. Därefter utsätts köttet från denna bläckfisk för en ångkokningsprocess, tentaklarna skärs i bitar och slutligen packas de i burkar tillsammans med solrosolja infunderad med vitlök.
TILLAGNING
Denna bläckfisk skulle passa bra på potatismos med ett pocherat ägg, även om du också kan prova att integrera den i en sallad med linser och salladshjärtan genom att göra en vinägrett med samma olja som används i konserven. Och om du gillar hur det blir i den här typen av förrätt, prova att lägga den i en gurksallad kryddad med soja och risvinäger.
Konserverad Knivmussla
Huevas de Caballa
249,00 kr
Conserva de Navajas al Natural
Konserverade knivmusslor
URSPRUNG
Dessa vita blötdjur från pärlemor fångas direkt från havsbotten i Atlantic Islands Natural Park, där expertdykare dyker för att ta upp dessa knivmusslor till ytan en efter en. Denna konst är den mest respektfulla av flodmynningens ekosystem och garanterar också att dessa musslor tar med sig mindre sand och att djurets kött lider minsta möjliga skada.
PRODUKTION
I sin tillverkningsprocess genomgår denna skaldjur en naturlig rening med havsvatten för att bli av med eventuell överflödig sand, en process varefter den flagas, rensas manuellt, tvättas och konserveras. Den naturliga buljongen som den är konserverad med är en vätska som erhålls från kokning av lök, citron, salt och lagerblad.
TILLAGNING
Resultatet av en respektfull bearbetning med råvaran är en konservering som är färdigbehandlad i detalj att njuta av bara genom att öppna behållaren. Vill du ge den en annan touch kan du tillsätta extra virgin olivolja och hackad vitlök och låta dem marinera i några minuter. Eller använd dem också för att komplettera en skaldjur med sallad.
Konserverad Blåmussla
Huevas de Caballa
149,00 kr
Conserva de Mejillones en Escabeche
Konserverade inlagda blåmusslor
Kokta musslor, stekta i olivolja och marinerade med marinad. Vald en efter en för att garantera samma kaliber och packad för hand.
URSPRUNG
I de stora marina plantagen som är de galiciska flottarna odlas musslor av högsta kvalitet. När repen som hänger från veden är väl lastade med bitar av rätt storlek skördas dessa blötdjur. Specifikt kan de som fyller detta komma från Arosas mynning, ett av de historiska och mest erkända områdena för att samla in detta djur.
PRODUKTION
Varje tidigare tillagad mussla genomgår en förstekning i olivolja, vilket torkar ut den och ger den mer konsistens och hårdhet, egenskaper som underlättar uppgiften för de sakkunniga händerna på arbetarna som hanterar dem. Därefter tas bysserna bort manuellt, de väljs ut beroende på deras kaliber och packas. Till sist badas de i en marinad gjord för hand, och som består av rökt och kryddig paprika från La Vera, en sås av vitlök, svartpeppar, rödvinsvinäger, olivolja, kryddnejlika och lagerblad.
TILLAGNING
För att blötdjuret ska få en något mjukare konsistens är det idealiskt att ställa det i kylen fem minuter innan du öppnar
burken. Dessutom rekommenderas att röra såsen med en gaffel så att marinaden blir mer homogen. Du kan äta dem som de är eller använda marinaden för att göra en majonnäs, fylla ett ägg och lägga musslan ovanpå till exempel.
Konserverad Makrills rom
Huevas de Caballa
149,00 kr
Conserva de Hígado de Rape
Konserverad marulklever
Vi ger dig en överdådig och läcker gourmetkonserver av naturlig marulklever . Känd som foie del Mar.
URSPRUNG
Marulk, den där monstruösa fisken som lever i djuphavet, är en av havens gastronomiska juveler. Närmare bestämt kommer köttet i denna burk från exemplar av Lophius piscatorius som har fångats på södra Island, i nordatlantiska vatten. Efter fiske extraheras levern från var och en, en mycket uppskattad orgel även i haute cuisine-restauranger.
PRODUKTION
När marulkleverna anländer till fabriken rengörs de och venerna och nätet som täcker detta organ tas bort för hand. När detta steg är slutfört, fortsätt att skära bitar som passar storleken på burkmaten, var noga med att inte skada köttet. Till sist packas de, vatten och salt tillsätts, burken försluts och genomgår en värmebehandling för att sterilisera den.
TILLAGNING
Med denna konservering kan du göra en hemmagjord version av den mytomspunna El Bulli-rätten som bestod av marulklever i yuzu ponzu, med en god sojasås och några av de vanligaste citrusfrukterna i Spanien, såsom mandariner eller apelsiner (eller om så önskas , 2/3 apelsin eller mandarin och 1/3 citron). Dessutom, om du för levern genom morteln med lite vitlök, persilja och mandel eller hasselnötter får du en tugga som kommer att multiplicera med 10 smaken av klibbigt fiskris eller gryta. Den kan även serveras som pålägg som förrätt, med lite citronskal och peppar på toppen och lite tunt rostat bröd.
Spela videoklipp
DISCOUNT OF 20%
ON ALL GOLD RINGS
She exposed painted fifteen are noisier mistake led waiting. Surprise not wandered speedily husbands although yet end. Are court tiled cease young built fat one man taken. We highest ye friends is exposed equally in. Ignorant had too.

Adipisicing elit
SHOP OUR INSTAGRAM
There are many variations of passages of lorem ipsum available.
Join us and get discounts every month up to 20%
Friendship contrasted solicitude insipidity in introduced literature it.
Adipisicing elit
WHAT OUR CLIENTS SAY



Adipisicing elit
JEWELRY DESIGN BLOG
There are many variations of passages of lorem ipsum available.
22
jun
Minimalist Japanese-inspired furniture
-
Posted by
admin
- 0 comments
Ac haca ullamcorper donec ante habi tasse donec imperdiet eturpis varius per a augue magna hac. Nec hac et vestibulum duis a tincidunt ...
16
jun
New home decor from John Doerson
-
Posted by
admin
- 0 comments
Ullamcorper condimentum erat pretium velit at ut a nunc id a adeu vestibulum nibh urna nam consequat erat molestie lacinia rhoncus. Nis...
16
jun
The big design: Wall likes pictures
-
Posted by
admin
- 0 comments
Parturient in potenti id rutrum duis torquent parturient sceler isque sit vestibulum a posuere scelerisque viverra urna. Egestas tristi...
14
jun
Sweet seat: functional seat for IT folks
-
Posted by
admin
- 0 comments
A sed a risusat luctus esta anibh rhoncus hendrerit blandit nam rutrum sitmiad hac. Cras a vestibulum a varius adipiscing ut dignissim ...
14
jun
Creative water features and exterior
-
Posted by
admin
- 0 comments
Facebook
Twitter
Pinterest
linkedin
Tele...
14
jun
Reinterprets the classic bookshelf
-
Posted by
admin
- 0 comments
Aliquet parturient scele risque scele risque nibh pretium parturient suspendisse platea sapien torquent feugiat parturient hac amet. Vo...
14
jun
Minimalist design furniture 2016
-
Posted by
admin
- 0 comments
A taciti cras scelerisque scelerisque gravida natoque nulla vestibulum turpis primis adipiscing faucibus scelerisque adipiscing aliquet...
14
jun
Green interior design inspiration
-
Posted by
admin
- 0 comments
Vivamus enim sagittis aptent hac mi dui a per aptent suspendisse cras odio bibendum augue rhoncus laoreet dui praesent sodales sodales....
14
jun
Non vestibulum lacus sociosqu
-
Posted by
admin
- 0 comments
Ac haca ullamcorper donec ante habi tasse donec imperdiet eturpis varius per a augue magna hac. Nec hac et vestibulum duis a tincidunt ...